Oke4kids - Vertel nog eens!

Het succes van de Oké4Kids serie krijgt in 2016 een vervolg met ‘Vertel nog eens!’; een nieuwe kinder-cd boordevol leuke en leerzame liedjes van onder andere Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer, Elise Mannah, Reinier Sonneveld, Wim Bevelander en Herman Boon!
 
Al 20 jaar lang staan de albums in de Oké4Kids serie garant voor de leukste kinderliedjes. Maar deze liedjes zijn meer dan alleen ‘leuk’. Ze maken kinderen zingenderwijs bekend met God, Bijbelse principes en het dagelijks geloof.
 
Die ingrediënten zijn weer volop aanwezig op ‘Vertel nog eens!’. Veertien nieuwe liedjes laten het regelmatig terugkerende thema van opa’s en oma’s en de nog steeds actuele oude Bijbelverhalen horen op een manier die kinderen enthousiast maakt. Met prachtige nieuwe liedjes zoals het themalied ‘Vertel nog eens’ van Wim Bevelander, het vrolijke liedje ‘De Bijbel is Up-to-date’ van Gert-Jan & Hanneke Scherff, ‘Waar is God’ van Reinier Sonneveld dat laat zien dat we God op heel veel plaatsen kunnen vinden, actuele liedjes zoals ‘Au’ van Elise Mannah over pesten en ‘Oordeel niet’ van Elly Zuiderveld, je mag wel een mening hebben maar je niet hoeft te oordelen. Allemaal liedjes die kinderen plezier brengen en hen kunnen helpen om God beter te leren kennen.

Een muziekboek en backingtrack-cd (voor gebruik in bijvoorbeeld basis- en zondagscholen) zijn los verkrijgbaar. Voor de basisscholen is er ook een werkboek rondom het thema van de kinderboekenmaand. De prijs van dit werkboek is € 12,95.

 

koopCD

Prijs: € 6,95
Nummer: 978-90-5811-193-7

koopMuziekboek

Prijs: € 6,95
Nummer: 978-90-5811-195-1

koopBackingtrack

Prijs: € 17,95
Nummer: 978-90-5811-194-4

koopBoek

Prijs: € 12,95
Nummer: 978-90-76463-30-8

303_normal_Vertelnogeens_CD_Medium.jpg

Hieronder staan alle liedjes van deze cd. Van elk liedje kun je de tekst bekijken (klik op de titel) of een fragment beluisteren.

Vertel nog eens Beluister
Toch wil ik het weten Beluister
Up-to-date Beluister
Noach Beluister
Waar is God Beluister
Doel van het bestaan Beluister
Oordeel niet Beluister
Kom maar hier Beluister
Samen is beter Beluister
Bij opa en oma Beluister
Opa's kunnen alles Beluister
Duizend cadeautjes Beluister
Jezus U bent Heer Beluister