Oke4kids artiesten - Door dik en dun

“Door dik en dun – Vriendschap vieren” is de nieuwe CD (met 10 nieuwe liedjes voor kinderen) in het kader van de christelijke Kinderboekenmaand 2018 en past bij het Kinderboekenweek thema “Vriendschap”.

Vriendschap door dik en dun betekent zoveel als 'onvoorwaardelijke vriendschap, ongeacht de omstandigheden'. Een goede vriendschap is goud waard. 
De wetenschap dat je altijd bij de ander kan aankloppen, wat er zich ook voordoet of hoe je je ook voelt, maakt vriendschap zo bijzonder. Vriendschap vieren betekent ook stilstaan en benoemen wat de ander voor je betekent.

Het succes van de Oké4Kids serie, met meer dan 400.000 verkochte cd's, krijgt in 2018 een vervolg met deze nieuwe kinder-cd met 10 nieuwe mooie en leerzame liedjes van onder andere Ron Schröder & Marianne Busser, Elly Zuiderveld, Marcel & Lydia Zimmer, Herman Boon en vele andere artiesten rondom thema’s als: vriendschap, geven is beter dan hebbe, liefde, niet boos blijven en dat je nooit alleen bent.

De hele backingtrack CD is te bestellen via onderstaande knop, dan krijg je een "We Transfer" toegestuurd met alle 10 tracks. Een backingtrack CD kost normaal € 17,95, omdat ons systeem automatisch € 2,95 portokosten berekend, staat hier een prijs van € 15.00 (plus € 2,95 maakt € 19,95)

Kinderkoren, basis- en zondagsscholen kunnen de orkestbanden/backingtracks ook per track betaald downloaden via www.kidsmusic.nl. 

 

koopCD

Prijs: € 6,95
Nummer: 978-90-5811-206-4

koopMuziekboek

Prijs: € 6,95
Nummer: 978-90-5811-207-1

koopBackingtrack

Prijs: € 15,00
Nummer: digitaal

316_normal_Door Dik en Dun-CD.jpg

Hieronder staan alle liedjes van deze cd. Van elk liedje kun je de tekst bekijken (klik op de titel) of een fragment beluisteren.

Door dik en dun Beluister
Allerbeste vriend ever Beluister
Wil jij mijn vriend zijn Beluister
Samen Beluister
Hebbe Hebbe Beluister
Recept voor liefde Beluister
Altijd Beluister
Ga niet slapen als je boos bent Beluister
Wakker Beluister
Nooit alleen Beluister